RESTAURANG

Välkommen till Stormköket

Go atmosfär och trevligt häng. Det finns något för alla på Restaurang Storms menyer. Bistromeny dagtid för en lunch i vänners sällskap eller en burgare före bion med gänget. Givetvis fixar vi något till våra bowlare också.

På kvällstid erbjuder vi en hel À la carte för dejten eller familjemiddagen. Det blir varierad, bra och vällagad mat med lokala råvaror.

Att vi ligger 10 meter från havskanten präglar givetvis också vårt kök som tillagar fisk och skaldjursrätter enligt god Grebbestadtradition. 

Ring oss på 0525-666 77 för bordsbeställning.
Hjärtligt välkomna att prova vår nya meny!

 

Meny

Bistro (12:00)

Vitlöksbröd 69:-
Serveras med aioli

Pommes Frites 69:
Serveras med aioli

Helstekt rödspätta 225:-
Kokt potatis, citron- & pepparrotssmör, kapris och sallad
Vinförslag: Pulpo Albarino

Räkmacka 195:-
Kickis goda rågbröd, 120g handskalade räkor, hemgjord majonnäs, kokt ägg, sallad, tomat och picklad rödlök
Vinförslag: Giesen S/B

Fish & Chips 190:-
”Beerbattered” torsk, pommes frites, citron och tartarsås
Vinförslag: Sankt Anna Riesling

Lågtempererad svensk fläskkarré 185:-
Serveras med rostad potatis, sallad och het gräddsås smaksatt med torkade plommon
Vinförslag: Big Top Zinfandel

Högrevsburgare 195:-
Hemgjord högrevsburgare 170g med cheddarost och bacon, potatobun, sallad, tomat, picklad lök och och baconmajonnäs. Pommes frites och aioli
Vinförslag: The Anvil Shiraz

Porkbelly bbq burger 185:-
Lågtempererad svensk fläsksida i potatobun, med majonnäs, BBQsås, sallad, tomat och picklad rödlök. Pommes frites och aioli
Vinförslag: Big Top Zinfandel

Grillostburgare 170:-
Potatobun, majonnäs, BBQsås, sallad, tomat och picklad rödlök. Pommes frites och aioli
Vinförslag: Giesen S/B

 

A la Carte (17:00)

Förrätter

Charkbricka 135:-
Charkuterier, oliver, ost och grissini
Dryckesförslag: Coto De Imaz Reserva

Tonfisktartar 135:-
Tonfisk, sallad, mango, lime, rostade sesamfrö och asiatisk vinägrett Dryckesförslag: Kuentz-Bas Riesling

Toast Skagen 135:-
Krämig räkröra på smörstekt toastbröd
Dryckesförslag: Giesen S/B

Huvudrätter

Helgens fisk 275:-
Potatis- & rotselleripuré, smörstekt rödbeta och brysselkål, rödvinssås och baconsmul
Dryckesförslag: Chateau Souverain

Svensk ryggbiff 295:-
Pommes Fondant, rostade rotfrukter och grönpepparsås
Dryckesförslag: Louis Martini C/S

Svenskt reninnlår 325:-
Krämig risotto gjord på svenskt havreris, med lokalt plockade kantareller och parmesanost
Dryckesförslag: Raimonda Barbera D´Alba

Kantarellrisotto 195:-
Krämig risotto gjord på svenskt havreris, med lokalt plockade kantareller och parmesanost
Dryckesförslag: Barbera D´Asti

Dessert

Hemgjord vaniljglass 100:-
Serveras med stekt sockerkaka och rårörda björnbär
Dryckesförslag: Moscato Asti Alasia

Creme Brulee 100:-
Serveras med äpplekompott smaksatt med calvados
Dryckesförslag: Nederburg Late Harvest

 

 

Barnmeny

Pannkakor med sylt och grädde 75:-
Hamburgare 100g med pommes frites 100:-
Fish & Chips 90:-
Vaniljglass med chokladsås och popcorn 65:-